Hi, and welcome to FlexQube

Select language / market
12 August 2021

Oda lägger order värd 3,2 MSEK

Norska Oda, tidigare Kolonial, som är en ledande aktör inom dagligvaruhandel av mat via nätet, har lagt ytterligare en stor order hos FlexQube.  Det totala ordervärdet uppgår till 3,2 MSEK, och är för en ny anläggning som just nu är under byggnation i Finland.

FlexQubes patenterade koncept, där allting skruvas ihop, medför att utrustningen till den nya anläggningen kan levereras omonterat och monteras på plats hos kunden. Detta innebär att transportbehovet minskar med 70% vilket i detta fall innebär åtta lastbilar färre, och därmed medför en kraftigt reducerad miljöpåverkan.

Om FlexQube

FlexQube är ett teknikbolag med huvudkontor i Göteborg och egna verksamheter i USA, Mexiko, Tyskland, England och Sverige, och är verksamt inom vagnsbaserad materialhantering genom ett patenterat modulkoncept. FlexQube utvecklar och designar kundanpassade lösningar för både robotiserad och mekaniserad vagnslogistik. Genom företagets egenutvecklade och unika automationskoncept erbjuds robusta och självkörande robotvagnar. FlexQube har över 800 kunder i fler än 30 länder där de primära marknaderna är Nordamerika och Europa.

FlexQubes kunder återfinns inom tillverkningsindustrin, distribution- och lagerverksamheter. Exempel på större kunder är Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Oda och Mann+Hummel.

För mer information kontakta VD, Anders Fogelberg
[email protected]

+46 702 86 06 74

Aktien (FLEXQ) handlas på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB, telefon +46 8-528 00 399, är Bolagets Certified Advisor. Läs mer på www.flexqube.com.

FlexQube US Southeast sales manager
Contact us
Close
FlexQube US Southeast sales manager

Hi, how can I help you?

Maximum file size is 10mb.

Something went wrong
Please try again or contact sales.

We will get back to you within 24 hours. (Unless it’s during holidays.)