Hi, and welcome to FlexQube

Select language / market
6 August 2020

FlexQube vinner första order på eQarts i Sverige

FlexQube wins first eQart order in Sweden

Företaget Part Construction AB i Kalix som tillverkar badrumsmoduler har beställt två stycken eQarts för att kunna automatisera förflyttningen av materialvagnar internt i deras fabrik. Genom att använda eQarts för att dra andra hyllplansvagnar kan förflyttningen av 80 befintliga vagnar som hanteras manuellt idag, istället automatiseras.

“Vi ser att användningsområdena för anpassad och enkelt implementerad automation ökar hela tiden inom tillverkningsindustri och lagerverksamhet. Med vår första generation eQart som använder en visionsbaserad teknik för navigation, det vill säga en kontrastlinje på golvet, kan alla företag ta ett första steg mot automation av sina logistikprocesser. FlexQube gör det möjligt för kunderna att få en kundanpassad motoriserad vagn som kan implementeras utan annan infrastruktur, som exempelvis wi-fi. Detta gör det mycket användarvänligt och vi är stolta över den utveckling som lett fram till eQart där vi använt vår erfarenhet från internlogistik och försäljning av mekaniska vagnar i 10 år som grund”, kommenterar Anders Fogelberg, VD FlexQube AB (publ).

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla materialhanteringsvagnar. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika inklusive Mexiko. 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvar-, flyg-, vitvaror- och entreprenadmaskiner bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Mann+Hummel.

För mer information kontakta VD, Anders Fogelberg

[email protected]

+46 702 86 06 74

Aktien (FLEXQ) handlas på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB, telefon +46 8-528 00 399, är Bolagets Certified Adviser. Läs mer på www.flexqube.com.

FlexQube US Southeast sales manager
Contact us
Close
FlexQube US Southeast sales manager

Hi, how can I help you?

Maximum file size is 10mb.

Something went wrong
Please try again or contact sales.

We will get back to you within 24 hours. (Unless it’s during holidays.)