Hi, and welcome to FlexQube

Select language / market
22 March 2018

FlexQube startar dotterbolag i Tyskland och anställer säljchef från Trilogiq

FlexQube startar dotterbolag i Tyskland och anställer säljchef från Trilogiq

Pressmeddelande 2018-03-22 14.30 CET

Som ett led i FlexQubes strävan att stärka sin närvaro på den tyska marknaden startar FlexQube nu upp ett tyskt dotterbolag, FlexQube GmbH. Det tyska dotterbolaget är strategiskt lokaliserat i Oberursel, strax utanför Frankfurt am Main och kommer främst sälja till kunder i Tyskland, men även till närliggande länder.

Som en del av det utökade fokuset på den tyska marknaden har FlexQube även anställt sin första tyska säljare, Jan Brettmann. Jan har många års erfarenhet som säljare av produkter inom internlogistik i Tyskland och har ett väl utbyggt nätverk inom för FlexQube relevanta branscher. Jans senaste position innan han påbörjade sin anställning hos FlexQube var som Senior Business Development Manager på Triloqiq Deutschland GmbH där han arbetat de senaste 8 åren. Jan påbörjar sin anställning 1 april 2018.

”Vi har stora förhoppningar på denna expansion av FlexQubes närvaro på den tyska marknaden, som utan tvekan är den största i Europa. Genom rekryteringen av Jan Brettmann som är en mycket erfaren säljare, hoppas vi på kort tid kunna bygga upp en stark marknadsnärvaro som resulterar i nya framgångsrika kundrelationer”, kommenterar Anders Fogelberg, VD för FlexQube.

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla vagnar och ställage. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika inklusive Mexiko. 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvar-, flyg-, vitvaror- och entreprenadmaskiner bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Oshkosh.

För mer information kontakta VD, Anders Fogelberg

[email protected]

+46 702 86 06 74

Certified Adviser: Avanza Bank, telefon +46 8 409 421 20

Denna information är sådan som FlexQube AB (publ) är skyldigt att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 22 mars 2018 kl 14.30 CET.

FlexQube Midwest Sales Manager Andy Legut
Contact us
Close
FlexQube Midwest Sales Manager Andy Legut

Hi, how can I help you?

Maximum file size is 10mb.

Something went wrong
Please try again or contact sales.

We will get back to you within 24 hours. (Unless it’s during holidays.)