Hi, and welcome to FlexQube

Select language / market
22 March 2019

FlexQube startar dotterbolag i England och anställer säljchef från Trilogiq

Pressmeddelande 2019-03-22, 08:30 CET

Som ett led i FlexQubes strävan att stärka sin närvaro på den europeiska marknaden startar FlexQube nu upp ett dotterbolag i Storbritannien.

Storbritannien är identifierad som en strategiskt viktig framtidsmarknad för FlexQube där faktorer som storlek på marknad, språk och geografisk närhet varit särskilt viktiga. Som en del i denna nya marknadssatsning har FlexQube även anställt sin första engelska säljare, Tim Massey. Tim har många års erfarenhet som säljare av produkter inom internlogistik i Storbritannien och har ett väl utbyggt nätverk inom för FlexQube relevanta branscher. Tims senaste position innan han påbörjade sin anställning hos FlexQube var som Sales Team Manager UK på The Tube and Bracket Company (Trilogiq UK), där han arbetat de senaste 7 åren. Tim påbörjar sin anställning 22 april 2019.

”Det är ett naturligt steg för oss att etablera oss på den nästa största marknaden i Europa oavsett vad utfallet av Brexit-diskussionerna blir. Storbritannien kommer, likt alla länder i västvärlden, stå inför utmaningar inom industrin att effektivisera och automatisera. Vår starka tillväxt i USA ger oss också självförtroende när det gäller våra möjligheter att nå ut med vårt marknadsbudskap i en stor, homogen och industriellt framstående marknad som är engelsktalande. Vi ser också ett behov av att öka den fysiska närvaron i Europa för att gynna befintliga marknaders tillväxt eftersom de flesta företag vi arbetar med är globala och har fabriker i många länder.

Genom rekryteringen av Tim Massey som är en mycket erfaren säljare, hoppas vi på kort tid kunna bygga upp en stark marknadsnärvaro som resulterar i nya framgångsrika kundrelationer”, kommenterar Anders Fogelberg, VD för FlexQube.

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla vagnar och ställage. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika inklusive Mexiko. 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvar-, flyg-, vitvaror- och entreprenadmaskiner bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Oshkosh.

För mer information kontakta VD, Anders Fogelberg

[email protected]

+46 702 86 06 74

Aktien (FLEXQ) handlas på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB, telefon +46 8-528 00 399, är Bolagets Certified Advisor. Läs mer på www.flexqube.com.

FlexQube US Southeast sales manager
Contact us
Close
FlexQube US Southeast sales manager

Hi, how can I help you?

Maximum file size is 10mb.

Something went wrong
Please try again or contact sales.

We will get back to you within 24 hours. (Unless it’s during holidays.)