Hi, and welcome to FlexQube

Select language / market
17 June 2019

FlexQube har rekryterat Mikael Lindbäck som ny CFO för koncernen

Pressmeddelande 2019-06-17, 18:00 CET

Mikael Lindbäck kommer närmast från motsvarande finansiell roll på Centiro Solutions AB, ett ledande innovationsbolag som utvecklar molnbaserade mjukvarulösningar inom supply chain till multinationella bolag. Centiro har idag kontor i Sverige, USA, Indien och England.

Mikael har varit på Centiro Solutions AB i ca 2 år och var dessförinnan CFO på Gigant AB i 5 år. Mikael kommer tillträda tjänsten 16 september 2019.

”Det har varit en lång process att rekrytera en CFO och vi har haft väldigt många bra ansökningar. Vi känner oss väldigt nöjda med den här rekryteringen och tror och förväntar oss att Mikael kommer bli en viktig kugge i FlexQubes fortsatta expansion. Förutom gedigna CFO-kunskaper kommer Mikael även med en stark IT-kunskap som ligger i linje med bolagets ambition att skala upp och analysera verksamheten digitalt”, säger Anders Fogelberg, VD för FlexQube.

Jag har stora förväntningar på Mikael men känner mig väldigt trygg med, både som nuvarande CFO och ägare, att lämna över stafettpinnen till Mikael. Han har stora och relevanta erfarenheter och kunskaper för att skapa värde för FlexQube, både med en gång men framför allt i vår fortsatta globala expansion. Jag tror även hans stora intresse för affären, verksamheten och IT-kunskaper kommer ge tydliga positiva effekter. Jag kommer finnas med och stötta Mikael så länge han känner det nödvändigt, men tror att han kommer vara självgående snabbt”, kommenterar Christian Thiel, CFO för FlexQube.

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla vagnar och ställage. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika inklusive Mexiko. 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvar-, flyg-, vitvaror- och entreprenadmaskiner bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Oshkosh.

För mer information kontakta VD, Anders Fogelberg

[email protected]

+46 702 86 06 74

Aktien (FLEXQ) handlas på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB, telefon +46 8-528 00 399, är Bolagets Certified Advisor. Läs mer på www.flexqube.com.

 

FlexQube US Southeast sales manager
Contact us
Close
FlexQube US Southeast sales manager

Hi, how can I help you?

Maximum file size is 10mb.

Something went wrong
Please try again or contact sales.

We will get back to you within 24 hours. (Unless it’s during holidays.)