Hi, and welcome to FlexQube

Select language / market
13 December 2017

FlexQube får sin största order i Tyskland någonsin

Pressmeddelande 2017-12-13 17.15 CET

FlexQube får sin största order i Tyskland någonsin

Ett tyskt industriföretag lägger en order värd 1,8 miljoner kronor på fler än 250 materialhanteringsvagnar för användning i ett nytt distributionscenter.

En global bil- och industrileverantör har sammanlagt beställt 9 olika vagnstyper från FlexQube, som kommer att användas tillsammans med STILL Liftrunner. STILL GmbH, som tillverkar Liftrunner-systemet, är en officiell sälj- och distributionspartner till FlexQube och majoriteten av vagnarna kommer att användas för att transportera och förvara kartonger vid kundens nya distributionscentral i Tyskland. Leverans kommer att ske under kvartal 1, 2018.

Ander Fogelberg, VD för FlexQube kommenterar: ”Denna order är en viktig milstolpe för oss på den tyska marknaden. Vi har en tydlig tillväxtplan för Tyskland framöver och vi kommer att sträva efter att bli marknadsledande och förstärka vår marknadsandel kraftigt de närmaste åren. Detta är ett bra exempel på hur ömsesidigt vårt förhållande med STILL GmbH är och hur behovet av flexibilitet sprids från fabriker till också distributionscentraler. Vi lägger ännu ett industriföretag till vår lista över kunder och ser fram emot att få arbeta med dem framöver”.

Om FlexQube

FlexQube är ett svensk-amerikanskt bolag som erbjuder ett robust, modulärt och flexibelt koncept för att bygga industriella vagnar och racks. Företaget har tillverkning i Sverige och USA och distribuerar sina produkter både i Nordamerika och Europa. Under 2015 och 2016 kom FlexQube med på ”33-listan”, skapad av Veckans Affärer och Ny teknik, som ett av de mest innovativa och lovande teknikbolagen i Sverige. 14 december 2017 noteras bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvar-, flyg-, vitvaror- och entreprenadmaskiner bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Autoliv, Dräxlmaier, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Oshkosh.

För mer information, kontakta VD Anders Fogelberg

[email protected]
+46 702 86 06 74

Certified Adviser: Avanza Bank, telefon +46 8 409 421 20

Denna information är sådan som FlexQube AB (publ) är skyldigt att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 13 december 2017 kl 17.15 CET.

FlexQube US Southeast sales manager
Contact us
Close
FlexQube US Southeast sales manager

Hi, how can I help you?

Maximum file size is 10mb.

Something went wrong
Please try again or contact sales.

We will get back to you within 24 hours. (Unless it’s during holidays.)