Hi, and welcome to FlexQube

Select language / market
24 January 2018

FlexQube får miljonorder från Finland – den största från landet hittills

Skogsmaskinstillverkaren Ponsse Oyj beställer 150 vagnar från FlexQube till deras fabrik i Vieremä i centrala Finland till ett värde av ca 1,1 miljoner kronor.

Ordern till Ponsse består av 150 stycken vagnar med hyllplan som ska transportera material tillsammans med en tåglösning från Tysklandsbaserade Linde Material Handling. Hela volymen levereras under första kvartalet 2018.

”Det är glädjande att äntligen få leverera en större order till vårt nordiska grannland och vårt koncept lämpar sig mycket väl i detta industrisegment med relativt låga volymer och höga krav på robusta lösningar. Dessutom innebär det vår hittills största order i Norden där vi integrerar våra vagnar med Linde Material Handlings tåglösning”, säger Anders Fogelberg, VD för FlexQube.

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla vagnar och ställage. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika inklusive Mexiko. 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvar-, flyg-, vitvaror- och entreprenadmaskiner bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Autoliv, Dräxlmaier, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Oshkosh.

För mer information kontakta VD, Anders Fogelberg

[email protected]

+46 702 86 06 74

Om Ponsse Oyj

Ponsse Oyj som är listat på Nasdaq i Helsingfors är ett finskt bolag som tillverkar och säljer olika typer av skogmaskiner såsom skotare och skördare. Ponsse grundades av Einari Vidgrén 1970. Ponsse har huvudkontoret i Vieremä Finland.

Certified Adviser: Avanza Bank, telefon +46 8 409 421 20

Denna information är sådan som FlexQube AB (publ) är skyldigt att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 24 januari 2018 kl 08.30 CET.

FlexQube US Southeast sales manager
Contact us
Close
FlexQube US Southeast sales manager

Hi, how can I help you?

Maximum file size is 10mb.

Something went wrong
Please try again or contact sales.

We will get back to you within 24 hours. (Unless it’s during holidays.)