Hi, and welcome to FlexQube

Select language / market
14 January 2021

FlexQube erhåller order från BRP på ca 3,2 MSEK

FlexQube

Pressmeddelande 2021-01-14 07.45 CET

Bombardier Recreational Products Inc. (BRP) med huvudkontor i Kanada och varumärken som Ski-Doo och Lynx (snöskotrar) och Sea-Doo (vattenskotrar) har lagt en order värd ca 3,2 MSEK till en av deras fabriker i Mexiko. Ordern kommer att levereras under det andra kvartalet 2021.

Anders Fogelberg, VD på FlexQube kommenterar: “Styrkan med vår geografiska närvaro i Europa, USA och Mexiko visar sig vid den här typen av projekt. Vi har redan levererat vagnar till BRP i Rovaniemi, Finland under 2020 och genom vår förmåga att supportera BRP i både Kanada, USA och Mexiko via ett gott samarbete i vår säljorganisation, så har vi möjlighet att leverera till globala kunder såsom BRP. Vi är mycket glada över att få leverera till BRP.”

Om Bombardier Recreational Products Inc. (BRP)

Bombardier Recreational Products (BRP) är ett kanadensiskt företag som tillverkar motorfordon för terrängkörning, huvudsakligen snöskotrar, bland annat under märkena Lynx och Ski-Doo.

BRP har tillverkningsenheter i Kanada, USA, Mexiko, Finland och Österrike och det totala antalet anställda är fler än 12 600.

Även motorcykelmärket Can-Am, Evinrude utombordsmotorer och motortillverkaren Rotax ägs av BRP. BRP tillverkar även vattenskotrar i form av märket Sea-Doo.

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla materialhanteringsvagnar. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika. Den 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvars-, flyg-, vitvaru- och entreprenadmaskinsindustrin bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Mann+Hummel.

För mer information, kontakta VD Anders Fogelberg

[email protected]

+46 702 86 06 74

Aktien (FLEXQ) handlas på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB, telefon +46 8-528 00 399, är Bolagets Certified Adviser. Läs mer på www.flexqube.com.

Denna information är sådan som FlexQube AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 14 januari 2020 kl. 07:45 CET.

FlexQube US Southeast sales manager
Contact us
Close
FlexQube US Southeast sales manager

Hi, how can I help you?

Maximum file size is 10mb.

Something went wrong
Please try again or contact sales.

We will get back to you within 24 hours. (Unless it’s during holidays.)