Hi, and welcome to FlexQube

Select language / market
26 February 2018

FlexQube erhåller en order värd 2 miljoner SEK från en underleverantör till bilindustrin i Michigan, USA

En underleverantör till bilindustrin beställer mer än 300 vagnar till sin fabrik i Michigan

Denna order kommer som tillägg på en redan levererad order på 100 vagnar till samma fabrik och är del av ett projekt där FlexQube ersätter befintliga vagnar som är i bruk idag, levererade av en av FlexQubes största konkurrenter som tillverkar svetsade vagnar på den Nordamerikanska marknaden. Flexibiliteten, den lägre vikten på vagnarna och ett lägre pris har av kunden identifierats som huvudorsaker till att företaget valt FlexQube som leverantör istället. Ordern kommer att levereras under det första kvartalet.

VD, Anders Fogelberg kommenterar: “Vi har arbetat med denna kund sedan 2012 och vi går nu in i en ny fas i vårt samarbete där vårt koncept rullas ut på fler fabriker i Nordamerika och relationen mellan våra bolag intensifieras. Vi är entusiastiska över att en av våra äldsta kunder fortsätter att se värde i vårt koncept och vi ser fram emot att arbeta med företaget under de kommande åren.”

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla vagnar och ställage. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika inklusive Mexiko. Den 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvar-, flyg-, vitvaror- och entreprenadmaskiner bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Oshkosh.

För mer information kontakta VD, Anders Fogelberg

[email protected]

+46 702 86 06 74

Certified Adviser: Avanza Bank, telefon +46 8 409 421 20

Denna information är sådan som FlexQube AB (publ) är skyldigt att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 23 februari 2018 kl 17.00 CET.

FlexQube UK Sales manager Tim Massey
Contact us
Close
FlexQube UK Sales manager Tim Massey

Hi, how can I help you?

Maximum file size is 10mb.

Something went wrong
Please try again or contact sales.

We will get back to you within 24 hours. (Unless it’s during holidays.)